Respect – et skulderklap til Brdr. Olsen fra Cliff

Et skulderklap fra en stor sangstjerne, som vi har set op til, lige fra dengang vi som meget unge første gang sang med på nogle af hans største pophits. Lucky Lips, Livin` Doll og ikke mindst The Young Ones…
Sådan opfatter Brdr. Olsen - Jørgen og Noller – selv den kendsgerning, at en af de seneste fem-seks årtiers største popstjerner, Sir Cliff Richard, lægger stemme til Look Up Look Down, et af ikke færre end 14 nye sange på Brdr.érnes nyeste cd, Respect, og Cliff gør det endda på eget initiativ.
 Book dem på BookingNET.dk
BookingNET musik kategorier
BookingNet musik kategorier

BRØDRENE OLSEN

Respect – et skulderklap til Brdr. Olsen fra Cliff Et skulderklap fra en stor sangstjerne, som vi har set op til, lige fra dengang vi som meget unge første gang sang med på nogle af hans største pophits. Lucky Lips, Livin` Doll og ikke mindst The Young Ones… Sådan opfatter Brdr. Olsen - Jørgen og Noller – selv den kendsgerning, at en af de seneste fem-seks årtiers største popstjerner, Sir Cliff Richard, lægger stemme til Look Up Look Down, et af ikke færre end 14 nye sange på Brdr.érnes nyeste cd, Respect, og Cliff gør det endda på eget initiativ.
Bookingforespørgsel
Udskriv side
Send til en ven


Del siden på facebook

Forhistorien er, at Cliff og Brdr.èrne – med en dansk avis som en slags mellemmand – mødtes i forbindelse med en stribe koncerter, som Cliff gav i Danmark i 2003.

Her lykkedes det Jørgen og Noller at trykke et par af deres dengang nyeste cd’er, ”Fly On the Wings of Love” og ”Walk Right Back”, i hånden på et af deres største forbilleder.

Og senere kunne lyttere af en af de største britiske radiostationer, høre Sir Cliff fremhæve Brdr. Olsens musik som noget af det bedste, han havde oplevet meget længe – faktisk havde deres cd’er dårligt nok været ude af hans afspiller i løbet af det foregående halve års tid.

Cliff spillede ”Look Up Look Down" som et eksempel på Brdr.´ernes musik, og så sagde han ordret i det engelske radiointerview - at hvis Brdr.érne nogensinde fik brug for en trediestemme, skulle de bare ringe! En opfordring som Olsenérnes manager bestemt ikke var sen til at følge op på.

Efter lidt forhandlinger frem og tilbage mødtes Cliff, Jørgen og Noller i år på popidolets vingård i Portugal.

Og var de i forvejen fulde af beundring for Sir Cliffs præstationer, blev den bestemt ikke dæmpet af de få, men hektiske og yderst givende dage i indspilningsstudiet.

Først og fremmest var de benovede over Cliff Richards gennemført professionelle tilgang til musikken – tre gange skulle hans stemme indspilles for at blive dubbet oveni hinanden, og hver eneste af de tre optagelser sad lige i skabet, selv et yderst krævende sted til allersidst, hvor han skal få lyden af den trestemmige sang til ikke bare at klinge, men også tone ud samtidigt.

Samtidig fik Brdr.érne bekræftet deres opfattelse af Cliff Richards stemme som noget helt specielt – lidt hæs, lys, men samtidig med stor dybde. I det hele taget en af popmusikkens stærkeste og mest karakteristiske stemmer.

- Som person er han noget af det mest venlige og afslappede, man kan forestille sig. Hele omgangsformen og omgangstonen – også blandt folkene, der omgav ham - var med til at skabe en rigtig god stemning i studiet, bemærker Jørgen og Noller Olsen, som derfor også slap af sted med et andet indfald på ”Respect”, nemlig at lade Cliff synge med til allersidst i Olsen’ernes udlægning af ”Livin` Doll”.
Også dér skabte han beundring hos de to gange Olsen – ikke mindst ved, at han på stedet udtænkte og indspillede et par nye sanglinjer til det gamle hit: ”I know I never be lonely, I got the one and only”…

Om indspilningerne sammen med Cliff ender med at føre til mere – for eksempel at de to gange Olsen sætter sig og skriver nye sange til det gamle popidol – kan kun fremtiden (og måske især graden af interesse for de to numre med Cliff) vise.

Under alle omstændigheder har besøget hos Cliff i høj grad inspireret til nye sange – alene dét faktum, at ”Look Up Look Down” efter Jørgen Olsens mening har fået et ganske alvorligt løft i forhold til første udgave på cd’en ”Walk Right Back” kan godt sætte tankerne i sving hen imod flere sange til Cliff.

Selve begejstringen for Cliff har Brdr.érne haft i årtier – faktisk var den første plade, Jørgen Olsen købte for egne penge ”The Young Ones”, og i de første mange år, da Jørgen og Noller optrådte sammen, før de brød igennem med et brag i begyndelsen af 70’erne, bestod repertoiret af mange kopier af store Cliff-hits.

- Også derfor var det en helt speciel fornemmelse pludselig at stå og indspille med ham. Vi var bare rørte. Hvis nogle havde sagt til os, da vi var små, at vi flere årtier senere skulle komme til at udgive noget sammen med ham, vil vi sige, at de var godt tossede, fortæller Jørgen Olsen, som sammen med lillebror Noller når frem til, at ”en kunstner, som har solgt sine plader i over 250 millioner eksemplarer, kan man da næsten kun have stor respekt for”.

Efter Brdr. Olsens mening er den nye udgave af ”Look Up Look Down” blevet lyden af tre gamle venner, der lige ud siger til vore dages unge: Tag nu lige at kigge jer omkring; kig op, kig ned, der er kærlighed over alt…!

Ikke bare Cliff, men i det hele taget britisk pop har Brdr.érne altid haft særdeles godt øre for, stærkt opildnet af et barndomshjem, hvor det mere end lå i luften, at alt fra England var helt i orden, efter at landet jo var gået ud af Anden Verdenskrig blandt sejrherrerne.

Og så spillede det unægtelig ind, at Brdr.érnes far i sit daglige arbejde havde meget med britiske biler af mærker som Austin og Jaguar at gøre.

Her et par årtier senere har Jørgen og Noller på ingen måde sluppet glæden med musikken fra 60’erne.
Tværtimod går den som en rød og meget tydelig tråd gennem hele ”Respect”, hvor de med stor sang- og spilleglæde endevender en lang stribe af de melodier og tekster, som de holder allermest af, fra dengang, ikke mindst et par fra The Beatles’ repertoire, ”Obladi Oblada” og ”Strawberry Field Forever”, samt Scott Mackenzies ”If You Are Going to San Francisco”.

- Især dén er blandt de bedste – hvis ikke den bedste – til meget præcist at indfange stemningen fra dengang, og selve budskabet fra dengang om fred og kærlighed kan vi stadig ikke høre for tit. Da slet ikke i vore dage, hvor egoismen har det med at komme til at sidde på forsædet, og hvor det meget nemt kommer til at handle om mig, mig, mig, bemærker Jørgen Olsen. Suppleret af Noller, som fortæller, at ”jeg er begyndt at skrive ”peace and love” igen, når jeg skriver autografer”…

Så ja, de to gange Olsen er og bliver et par gamle 68’ere. Og det har de det aldeles udmærket med. For bortset fra datidens meget afslappede omgang med stoffer, som trak mange triste skæbner med sig, var tiden og stemningen – efter Brdr.érnes mening – i høj grad med til at skabe håb for fremtiden, en meget stor og stærk fælles følelse af samhørighed, som Olsen’erne godt kan savne i dag.

Musikalsk – og når det gælder interessen for Brdr. Olsen – mangler der ellers ikke noget, når det gælder samhørighed blandt publikum til koncerterne.
For otte år efter sejren ved Eurovisions Melodi Grand Prix med ”Fly On the Wings of Love” (”Smuk som et stjerneskud”) kan Brdr.érne bestemt ikke klage over interessen.
Fem-seks gange pr. måned er de ude for at optræde, her i landet, men i mindst lige så høj grad i Tyskland og Sverige.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var en lille smule svært at komme efter ”Fly On the Wings of Love”, for publikum automatisk forventer mere af samme slags, fortæller Jørgen Olsen, som luner sig ved den kendsgerning, at netop dén sang har fundet en plads i hjertet hos ikke bare Cliff Richard, men såmænd også hos ”ABBA-drengene”, komponisterne Björn Ulvaeus og Benny Andersson.

Da de på et tidspunkt blev spurgt efter, om der nogensinde havde været noget lignende i Grand Prix som ABBA-hittet ”Waterloo” fra 1973, fremhævede de uden tøven ”Fly On the Wings of Love”, som efter deres mening nok skulle blive hængende.

Hængende bliver også Jørgen og Olsen, ikke mindst fordi de har fundet ind i et rigtigt godt og tæt samarbejde med to af landets højest respekterede producere og sangskrivere, Stig Kreutzfeldt og Poul Halberg, som Brdr.érne faktisk har bragt sammen til fællesproduktioner, hvor de tidligere har arbejdet hver for sig – også hos Olsen’erne, hvor Halberg har taget sig af guitaren og Kreutzfeldt af produktionen. Men ”Respect” har de løftet ved fælles hjælp.

- Begge er uhyre inspirerende og helt vildt professionelle. Poul Halberg kan spille alt på sin guitar, og ikke bare musikalsk, men også rent teknisk er Stig Kreutzfeldt vanvittig dygtig og lynhurtig på knapperne. Man kan komme med en indvending, noget, som man kunne tænke sig anderledes, og næsten inden man har formuleret det, har han foretaget ændringerne.

Faktisk har Stig Kreutzfeldt inspireret Brdr. Olsen til at ”bevæge sig ind allerdybest i skatkammeret, helt ind til diamanterne”, som de selv kalder det, nemlig til at gøre vovestykket med at genfortolke de suverænt største fra 60’erne, The Beatles, blandt andre ”Strawberry Fields”, inspireret af en udflugt til The Beatles’ hjemby, Liverpool.

- Men samtidig har både Stig og Poul været med til at tilføre de gamle sange noget nyt. For det har helt tiden været meningen, at ”Respect” skulle have en tråd tilbage i tiden, men samtidig en tråd frem i tiden ved at præsentere gamle numre og moderne arrangementer, fortæller Jørgen Olsen.

Også derfor er selve titlen ikke tilfældigt valgt – for den skal signalere, at Brdr. Olsen nærer stor respekt for musik og kunstnere, blandt andre netop Sir Cliff Richard, og at de har stor respekt for de gamle melodier og tekster, som de er vokset op med og har fået et helt specielt forhold til.

Dybest set er ikke bare Jørgen og Noller, men også deres musikalske legekammerater Stig Kreutzfeldt og Poul Halberg egentlig ligeglade med stilarter.

I sidste ende handler det om de følelser, som de pågældende melodier og tekster fremkalder.

- De skal røre os. Ellers kan vi slet ikke indspille dem, fortæller Jørgen og Noller, før samtalen endnu engang forsvinder ud over stepperne i et rask lille stykke tostemmig fællessang fra det righoldige lager af fælles musikalske minder fra 60’erne.

For efter mere end 40 års musikalsk fællesskab ligger det stadig dybt i dem at kunne synge sammen på fornemmelsen; Jørgen synger for, og Noller lægger andenstemmen uden at kunne forklare eller formulere, hvordan han gør. Sådan har det bare været. Altid.

- Engang indspillede vi sammen med Hanne Boel, og hun udbrød på et tidspunkt: ”I er simpelthen ikke rigtigt kloge. Med deres tostemmige sang må I bare øve jer helt vildt hver eneste dag. Men det gør vi ikke. Overhovedet ikke. Det kommer helt af sig selv”…


“Respect” rummer sangene

* “Look Up Look Down”, skrevet af Jørgen Olsen og oprindeligt med på Brdr.érnes cd ”Walk Right Back”
* “Obladi Oblada”, oprindeligt med The Beatles
* “Livin` Doll”, i sin tid – og fortsat – et kæmpehit for Cliff Richard
* “Moviestar”, det største enkelthit for den svenske sanger og sangskriver Harpo
* “Strawberry Fields”, et af de største hits for The Beatles
* “Stop In The Name of Love”, i sin tid udødeliggjort af Diana Ross m. The Supremes
* “If You Are Going to San Francisco”, kendingsmelodien for Scott Mackenzie
* “I’ll Give You Everything I Own” fra gruppen Breads repertoire
* “Baby I Need Your Loving” tilhører inderkredsen af store hits med The Four Tops
* “A Love So Beautiful”, en stortræffer for sangeren Michael Bolton
* “Garden Party”, vel nok den største enkelttræffer for sangeren Ricky Nelson
* “I Can See Clearly Now” – indspillet af blandt andre Jimmy Cliff
* “Monday Monday”, et ægte The Mamas & The Papas-hit anno 1966
* “A World Without Love”, i sin tid et stort hit for duoen Peter & Gordon (skrevet af Paul McCartney og John Lennon).


HISTORIEN OM BRØDRENE OLSEN:

Jørgen Olsen (født den 15. marts 1950) og Niels "Noller" Olsen (født 13. april 1954) stammer fra Odense. De flyttede med deres forældre til København, og allerede da de var henholdsvis 12 og 8 år, startede de bandet "The Kids" med Morten og Niels Thybo.

I 1965 var de opvarmningsband for "The Kinks", da de besøgte Danmark. I 1967 optrådte The Kids med to numre i filmen "Masser Af Pigtråd". Det samme år vandt gruppen en pigtrådskonkurrence i Forum (København).

I 1970 var gruppen kendt som "Olsen" og udskiftede flere gange medlemmer. På et tidspunkt spillede Erik Stephensen guitar i bandet, - han er nu bedre kendt som TV-direktør/journalist. På dette tidspunkt skrev Jørgen Olsen de fleste af gruppens sange.

I begyndelsen af 1971 gik både Jørgen og Noller til optagelses-prøverne på hippie musicalen "Hair". De fik begge roller. Jørgen havde en af hovedrollerne, og da LP'en fra musicalen blev udsendt, kunne man høre ham på fem af sangene, ligesom han sammen med Eddie Skoller udsendte titelsangen på dansk

Begge brødre fik stor succes i musicalens opsætning, og efter "Hair" kontaktede de forskellige managers og pladeselskaber for at præsentere deres egne sange og kompositioner. Materialet var så godt, at Brødrene Olsen indspillede deres første album "Olsen" i London sammen med Peter Knight's Orchestra.

Pladen udkom i midten af 1972 og var deres første plade herhjemme, der solgte mere end 100.000 eksemplarer (alle sangene var på engelsk). Brødrene Olsen blev pludselig nogle af de største idoler, man havde set i Danmark.

Duoen spillede mange steder i Europa, bl.a. til en stor koncert i Tivoli i København og på "Knokke" i Belgien. To singler blev udsendt fra deres debutalbum: "Angelina" (det er stadig deres kendingsmelodi) og "Jimmy Loves Me" - Begge var med i toppen af hitlisterne i Danmark.

I 1973 var der plakater af Brødrene Olsen på væggene i ungpige værelser landet over. Duoen arbejdede meget hårdt; de spillede på festivaler, var med i TV-udsendelser og radioprogrammer herhjemme, spillede i Schweiz på Montreaux, i Tyskland på Rostock og Sopot i Polen.

I 1973 udsendte de to singler "Vienna Express" og titelmelodien til deres nye album "For What We Are". Efter drengene havde udsendt singlen "My Sweet Baby", forsøgte de at komme ud over det rent poppede, og i 1974 udsendte de LP'en "For The Children Of The World" i samarbejde med UNICEF. Det år kunne man se Brødrene Olsen på scenen i Japan på "World Popular Music Festival" og mange andre steder verden rundt.

I 1975 kom der kun en single: "Kodachrome"/"Den Dag Det Skete". "B" siden var for mange mennesker det første dansksprogede nummer, de hørte med Brødrene Olsen. Efter et års pause, hvor mange af deres fans var bange for, at brødrene havde glemt dem, vendte Olsen Brothers (sådan var de kendt i udlandet) tilbage med en masse nye udgivelser; to LP'er "Back On The Track" og "You're The One" samt seks spændende singler: "Only Lies", "Crack Brain Madonna", "Music Is My Only Friend", "You're The One", "King Of Rock 'N' Roll" og "I Just Saw An Angel".

I slutningen af 1977 var Brødrene Olsen 100% back on track... Igen var de et stort hit i Japan på "The World Popular Music Festival". 1978 var et mere roligt år for duoen. De udsendte en ny single "San Francisco"/"Marie" (hun var meget populær i familien Olsen). Singlen var det første nummer på dansk, brødrene udsendte som en "A" side, og efter "San Francisco's" succes i Det Danske Melodi Grand Prix blev det en af deres mest solgte plader nogensinde. Fra da af var Olsen pladerne lidt mere "Dansk Toppen" venlige. "Dans, Dans, Dans" var deres nye LP i 1979. Titelmelodien blev udsendt som en single og både album og single blev på "best sellers" listen i lang tid det år.

1970'erne var en rigtig god periode for Brødrene Olsen.I 1980 var deres eneste nye plade hitsinglen "Laila", og efter 12 måneders pause var duoen tilbage med ny energi i 1982. Deres nye singler "Marie, Marie" (hun var tilbage igen)/ "Feels Like I'm Crazy" (#21 i Tyskland) og "Louise" var ikke kun nogle af deres største hits i Danmark dette år, de var også en stor succes i Tyskland. Singlen "Neon Madonna" var deres længe ventede nye plade i 1984. Igen fik brødrene en enorm succes herhjemme og i Tyskland. Singlen "Rejsen Til Solen"/"The Game Is Over" blev udsendt i Danmark i 1985. I Tyskland var "The Game Is Over" "A" siden, som også blev et stort hit for dem.


Igennem 70'erne og 80'erne var deres numre, specielt "Marie Marie", på næsten 2 millioner solgte plader i Tyskland. I 1986 deltog de igen i Det Danske Melodi Grand Prix med nummeret "Fællessang I Parken", der blev udsendt som single med "Rejsen Til Solen" som "B"-side.

I 1987 udkom et konceptalbum med titlen "Rockstalgi", hvor Brødrene Olsen indspillede nye versioner af deres favorit klassikere fra 60'erne (lidt ligesom David Bowie's "Pinups" LP), som bl.a. indeholdt "I Saw Her Standing There", "If You Gotta Go, Go Now" og "Hello Mary Lou". Albummet var en stor succes og alene i Danmark solgte de over 25.000 eksemplarer.

I 1989 arbejdede Jørgen Olsen alene og deltog i Det Danske Melodi Grand Prix med solosangen "Fugle". Jørgen udsendte sin første solo LP "Det Stille Ocean" i 1990 og optrådte igen solo i Det Danske Melodi Grand Prix - denne gang med sangen "Berlin". I alt har Brødrene Olsen deltaget i denne konkurrence syv gange, hvoraf de to var med Jørgen Olsen som soloartist.

I 90'erne har Brødrene Olsen i perioder holdt pauser og koncentreret sig mere om deres daglige arbejde - de er begge pædagoger. Men i 1994 var vores to helte plade aktuelle igen med deres nye selskab CMC. De optog en opsamlings LP, "Greatest and Latest", med mange af deres mest kendte hits og nogle helt nye sange. Fra den kom hit singlen "Flyvende Sommer". Det var faktisk deres første nye single i næsten ti år - både album og single var en kæmpe succes. Brødrene havde igen travlt. De spillede live og forberedte et talk show på fjernsyn med dem selv som værter og med mange danske berømtheder og stjerner som gæster.

En legende af dansk pop og rock fortsætter med denne nye "The HitStory Of Brødrene Olsen" i 1999. Og hithistorien fortsætter, for ikke alene vandt brødrene det danske Melodi Grand Prix med det smukke hit "Smuk Som Et Stjerneskud", men for første gang i 37 år vandt de den internationale sejr hjem til Danmark.

Brødrene fortryllede såvel jury som publikum med et fantastisk sceneshow og fremførelse af sangen i sin engelske version - "Fly On The Wings Of Love". Under hele pointgivingen lå Danmark suverænt i toppen, og ingen andre lande kunne forhindre brødrene i at flyve guldsejren hjem til Danmark.

Efter Melodi Grand Prix sejren fulgte et år med travlhed for Jørgen og Noller. "Smuk som et stjerneskud" blev et kæmpehit i hele Europa, men de fandt dog tid til i 2001, at indspille albummet, der absolut var en værdig opfølger til "Fly On The Wings Of Love".

Walk Right Back bestod udelukkende af nyskrevne sange. Titelnummeret blev fremført af brødrene ved det europæiske Melodi Grand Prix, som Danmark - takket være brødrenes sejr - var vært for i år 2001. Publikum tog flot imod det nye udspil, der også fik megen airplay på landets radioer.

Efter endnu en tid med fuld fart på, valgte Jørgen og Noller efter udgivelsen af ”Walk Right Back” at bruge resten af 2001 på at slappe af med familien, før de i begyndelsen af 2002 påbegyndte indspilningen af albummet ”Songs”, der udkom 5. august 2002.

”Songs” var for Jørgen og Noller i høj grad en gammel drengedrøm, de fik udlevet. De indsang deres versioner af en stribe sange fra deres ungdom. I flæng kan nævnes ”Love Grows” (Where My Rosemary Goes”, som Edison Lighthouse havde et stort hit med, ”Cecilia”, ”Mr. Tambourine Man”, ”Daydream Believer”, ”No Milk Today” og mange, mange flere. Alle sammen hits, som de ville ønske, de selv havde skrevet. Cd’en, som blev indspillet med et live-orkester bestående af nogle af Danmarks bedste musikere (Poul Halberg, guitar – Jette Schandorf, bas – Olle Nyberg, Piano – Jan Sivertsen, trommer og Jacob Andersen på percussion) blev en enorm succes. Ikke kun i Danmark, men også Norge og Sverige.

Samme år imødekom Brødrene Olsen den store efterspørgel, de havde oplevet fra Tysklands side. Populariteten blev honoreret med et særligt album, helt specielt til Tyskland: Brødrene Olsen oversat til tysk på albummet ”Weil Nur Die Liebe Zählt”.

En succes som ”Songs” kan man ikke sidde overhørig – og det var helt oplagt for brødrene at lave en opfølger, som ganske naturligt kom til at hedde ”More Songs” og blev udgivet i 2003. Samme stil og atmosfære kendetegnede dette album, som ikke alene blev udgivet på cd, men også på cd inklusiv bonus-DVD. ”Songs” og ”More Songs” er alene i Danmark solgt i 120.000 eksemplarer.

Her slutter historien indtil videre, mens brødrene i skrivende stund lægger sidste hånd på det første studiealbum siden ”Walk Right Back”. Albummet ”Our New Songs”, med helt nye Olsen-hits, udgives 28. februar 2005.
I 2005 kan Brødrene Olsen fejre 40 års jubilæum - og ikke nok med det. Jørgen og Noller er sammen med 13 andre tidligere Grand Prix-deltagere blevet stemt ind i den store 50-års Congratulations jubilæumsfest, der afholdes i Forum i København den 22. oktober.

Her har Brødrenes vindersang fra Stockholm 2000 ”Fly On The Wings Of Love” chancen for at blive kåret som den bedste Grand Prix-sang nogensinde!

I disse anledninger har Brødrene Olsen valgt at udgive et nyt fremragende jubilæumsalbum – ”Celebration” – der indeholder de mest populære numre fra en imponerende karriere. Albummet udkommer den 17. oktober 2005
 

 

 

Bookingforespørgsel:
Ønsker du yderligere oplysninger og/eller priser på ”BRØDRENE OLSEN”, er du velkommen til at ringe eller sende en mail via Bookingforespørgsel.
For booking af ”BRØDRENE OLSEN” ring til BookingNET - tlf. 7441 6500

 

 

BOOKINGNET anbefaler også

Respect – et skulderklap til Brdr. Olsen fra Cliff

Et skulderklap fra en stor sangstjerne, som vi har set op til, lige fra dengang vi som meget unge første gang sang med på nogle af hans største pophits. Lucky Lips, Livin` Doll og ikke mindst The Young Ones…
Sådan opfatter Brdr. Olsen - Jørgen og Noller – selv den kendsgerning, at en af de seneste fem-seks årtiers største popstjerner, Sir Cliff Richard, lægger stemme til Look Up Look Down, et af ikke færre end 14 nye sange på Brdr.érnes nyeste cd, Respect, og Cliff gør det endda på eget initiativ.
BRØDRENE OLSEN
Respect – et skulderklap til Brdr. Olsen fra Cliff..
Torben Lendager & The Roosters er navnet på bandet med danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager som mange nok vil huske fra de gode 'gamle' idol dage. TORBEN LENDAGER & THE ROOSTERS
Torben Lendager & The Roosters er navnet på bandet..
Caribbean Steelband - er et af danmarks eneste originale caribiske olietøndeorkestre. Spiller udelukkende akustisk og har altså ikke behov for en stikkontakt…, en fordel ved ex. havefesten og beachpartiet. Orkesteret spiller cha-cha, samba, lambada, limbo og rocknumre og er et indslag alle husker. CARIBBEAN STEELBAND
Caribbean Steelband - er et af danmarks eneste ori..
Entertainer, konferencier & skuespiller...men først og fremmest mand! PETER KÆR
Entertainer, konferencier & skuespiller...men førs..
Har man lyst til en festlig, folkelig og fornøjelig oplevelse, så skal TIP TOP opleves – men hold på pacemaker, hat og briller……der er nemlig dømt fest og party, når TIP TOP er på scenen!!! TIP TOP
Har man lyst til en festlig, folkelig og fornøjeli..
Et rigtig godt showband med en stribe af egne hits i bagagen - det er underholdning i særklasse! 
Deltaget 5 gange i Dansk Melodi Grandprix .
Kan nu også bookes med sangerinde i front! FENDERS
Et rigtig godt showband med en stribe af egne hits..
The Fuzz Bros. består af fire meget rutinerede herrer, som alle har arbejdet med de største navne i dansk showbiz både på tv, teater, på live koncerter og i studie.
Bla. med Lisa Nilsson, Kim Larsen, Jokeren, Linie 3, Caroline Henderson, Søs Fenger, Enfernal, Anna David og mange, mange flere.
THE FUZZ BROS.
The Fuzz Bros. består af fire meget rutinerede her..
Målrettet underholdning. Bugtaling med hovedpersonen som dukke
Se dagens hovedperson komme i centrum i en hylende sjov bugtalerforestilling, hvor hovedpersonen er i centrum og fortæller om sig selv og de bedrifter han eller hun har begået. Hovedpersonen får en maske på og fungerer som bugtalerdukken og har ingen indflydelse på ordene der kommer ud af munden. Det giver anledning til mange sjove situationer, når fødselaren fortæller om sine seneste dumheder og triumfer.
JESPER AMSTRUP
Målrettet underholdning. Bugtaling med hovedperson..
Tre stærke kvinder i guldaldertiden.

Fra 1800-1850 blomstrede den danske kultur indenfor forskning, litteratur, billedkunst og musik, og denne periode blev senere kendt som ´Guldaldertiden´. 
IDA HOLST
Tre stærke kvinder i guldaldertiden. Fra 1800-1..
HANSI - når festen virkelig skal være en fest!

HANSI mestrer kunsten både at spille og underholde diskret under middagen og derefter virkelig trykke den af til dansen.

HANSI
HANSI - når festen virkelig skal være en fest! ..

Respect – et skulderklap til Brdr. Olsen fra Cliff

Et skulderklap fra en stor sangstjerne, som vi har set op til, lige fra dengang vi som meget unge første gang sang med på nogle af hans største pophits. Lucky Lips, Livin` Doll og ikke mindst The Young Ones…
Sådan opfatter Brdr. Olsen - Jørgen og Noller – selv den kendsgerning, at en af de seneste fem-seks årtiers største popstjerner, Sir Cliff Richard, lægger stemme til Look Up Look Down, et af ikke færre end 14 nye sange på Brdr.érnes nyeste cd, Respect, og Cliff gør det endda på eget initiativ.
 Book dem på BookingNET.dk
Vælg dit bookingbureau med omhu – tak fordi du valgte BookingNET.

Telefon: +45 7441 6500
Email: mail@bookingnet.dk